#21 Wijnproeverij op Locatie

Wijnproeverij op Locatie!

Een wijnproeverij is super leuk om mee te maken! Vol gezelligheid, enthousiasme, lekkere hapjes & uiteraard heerlijke wijnen! In deze blog nemen wij u mee hoe een wijnproeverij in zijn werk gaat bij Verboon Wines.

Nadat u contact heeft opgezocht met Verboon Wines (info@verboonwines.nl) bespreken wij hoe u de wijnproeverij wilt hebben. Groep grote, op welke locatie – tijdstip, hapjes & wat voor wijnen u wilt doorproeven denk hierbij aan: Rosé, witte, rode, port of zelfs een bubbel proeverij! Alles is mogelijk, uiteraard een mix van diverse soorten wijn is het meest voorkomend.

Voor een groep grote van 5-6 personen adviseren wij 1 proefdoos. (Dit omdat je gemiddeld 5-6 glazen uit een fles haalt).

Er zit geen limiet aan de groepsgrote, wij doen ook wijnproeverijen voor Horeca gelegenheden (60 man plus+). Mocht u dit als horeca eigenaar lezen en interesse hebben in een gezellige wine & spice middag / avond neem ook contact op met het bovenstaande E-Mail adres of via de telefoon (06-53318598). Hier gelden andere voorwaarden voor.

Wat regelen wij? 

 • De organisatie van de wijnproeverij.
 • Enthousiasme & kennis.
 • Proefformulieren & smakenwiel.
 • Hapjeslijst, een week voor de wijnproeverij geven wij een hapjes lijst door met hierin welke ‘hapjes – gerechten’ lekker zijn bij elke wijn. Dit zou een duidelijk bericht worden en er wordt rekening gehouden met uw wensen. (Voorbeeld u houdt niet van vis of er mogen alleen vegetarische hapjes komen).
 • Glazen.
 • Banner, koelers, pennen, staan tafel (Indien nodig).
 • Uiteraard het belangrijkste: De wijnen!

Wat moet u voorbereiden voor de wijnproeverij op locatie?

 • De locatie.
 • De hapjes, u mag uw zelf uitsloven in hoever – hoeveel u de hapjes wilt hebben! Wij geven een ruim advies en hiermee mag u aan de slag!
 • De gasten.

Kosten van een wijnproeverij op locatie

 • Voor de organisatie van de wijnproeverij rekenen wij een bedrag van 50,- euro (Bedrag inclusief BTW).
 • Voor een (1) proefdoos wijn (5 verschillende wijnen) rekenen wij een gemiddeld bedrag van 60,- euro. Dit is volledig aan te passen naar uw wensen mocht u luxere wijnen willen drinken nemen wij luxere wijnen mee, mocht alleen maar bubbels willen drinken komt er een ander bedrag uit. Dit omdat Champagne & Prosecco gemiddeld duurder is dan wijn.
 • U kunt als prijs indicatie voor een fysieke wijnproeverij op locatie in Zuid – Holland een bedrag van 110 euro aan houden. Deze wijnproeverij kunt u doen met een groep van 5-6 personen voor dit bedrag. De duur van een wijnproeverij is ongeveer 2 uur.

Mocht u een wijnproeverij op locatie voor een grotere groep willen? Dan gaan dus de kosten van de proefdoos omhoog. Dit omdat wij meer flessen wijn mee moeten nemen. Of mocht een wijnproeverij op locatie willen hebben buiten Zuid – Holland? Dit is gewoon mogelijk! Hiervoor rekenen wij alleen een extra reiskosten vergoeding afhankelijk van de locatie.

Voorbeeld wijnproeverij voor 10 personen op locatie binnen Zuid – Holland kom je op een bedrag van 170,- (2x 60 Proefdoos wijnproeverij, 1x 50 Organisatie wijnproeverij).

Hieronder vindt u wat foto’s van gegeven wijnproeverijen van het afgelopen jaar.

Wij organiseren graag voor uw vrienden & familie een wijnproeverij op locatie! Wij kijken er naar uit!

 

Team

Verboon Wines

 

 

 

 

 

 

Share This Post